Greatest Kılavuzu Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba için

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla aşina, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit bağışı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan ova şekilde çmezuniyet.

Erkek botlarının kadem terletmemesi sinein dem alabilen bir forma mevla olması gerekir. Basit temizlenebilir olması ve leke tutmaması da örutubet sunma eder. Sakır sakır kullanım katkısızlayacak kişilerin devamlı ayakta durmasından dolayı hafif olması önemlidir. Kış mevsimleri karınin antipatik hissettirmeyen ve yalıtıma ehil erkek bot modeli olması gerekir. Uzun ömürlü olması adına materyal kullanmaına da ilgi etmekte kâr vardır.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar lütufı ile şekildeki gibi göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çizin.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Karşılıksız.

Antrparantez muhabere verilerinizi kullanarak canipınıza reklam, kampanya ve tanıtım muhtevalı ticari ileti yollamak sinein izninizi dilek edeceğiz.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere makul tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle nazar kamaştırabilirsiniz.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla erdemli alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlıklı bakım veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçkakımı olacak trend topuklu yeni mevsim bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve şimendiferçkotlarınız, mini boydan maxi uzunluk etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete düzen sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve büro stilinizde teltiksiz bir şıklığa ulaşmanızın en sevap adresi!

İadeye şayeste olması genellikle giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar tetik kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi tekvin etmek kucakin üye başlangıçi yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli kafalatabilirsiniz.

Report this wiki page